De ce să alegi tratamentul la microscop?
De ce să alegi tratamentul la microscop ?

Tratamentele endodontice asistate de microscop (cunoscut mai simplu ca tratamentul la microscop) reprezinta cea mai complexa formula de lucru existenta, in prezent, in endodontie. In tara noastra, stomatologia asistata de microscop este folosita de cativa ani.

Aceasta tehnica performanta de lucru impune cabinetului stomatologic prezenta microscopului dentar intraoperator, dar si a unei game extrem de largi si de variate de dispozitive necesare si obligatorii pentru aceste tipuri de tratamente moderne.

Microscopul ofera medicului curant posibilitatea de a vedea mult mai clar problemele existente la nivelul danturii, care nu pot fi vazute cu ochiul liber, fara instrumente de marire. Cu ajutorul microscopului afectiunile pot fi tratate exact cat este necesar si astfel avem sansa de a salva dintele care in caz contrar ar trebui extras. Folosirea acestui microscop a permis rezolvarea multor cazuri foarte dificile cu un prognostic foarte rezervat.
Un alt motiv pentru care echipa noastra recomanda tratamentul sub microscop este reducerea timpului alocat tratarii afectiunilor ( ex. o obturatie de canal poate fi facuta intr-o singura sedinta).

Microscopul dentar poate fi utilizat in aproape toate ramurile stomatologiei, insa folosirea lui in endodontie prezinta avantaje cu adevarat remarcabile cum ar fi: refacerea tratamentelor de canal incorecte, identificarea perforatiilor radiculare si sigilarea acestora, vizualizarea si indepartarea acelor rupte din canale, detectarea fracturilor radiculare si identificarea canalelor suplimentare, identificarea orificiilor de intrare in canale, identificarea si tratarea canalelor calcificate.

Cel mai mare avantaj pe care il prezinta folosirea microscopului endodontic (tratamentul la microscop) ramane garantarea succesului procedurii facand tratamentele mult mai precise si evitand re-tratamentele.
PROGRAM


Luni
09:00 -19:00
Marti
09:00 -19:00
Miercuri
09:00 -19:00
Joi
09:00 -19:00
Vineri
09:00 -19:00
Sâmbătă
În funcție de programări
Duminică
Închis

PROGRAMEAZĂ-TE PENTRU O CONSULTAȚIE
Interesat?

Contactați-ne pentru a vă programa vizita la Clinica Dr. Măriuța.


PROGRAM


LUNI – VINERI
09:00 – 18:00
SÂMBĂTĂ
În funcție de programări
DUMINICĂ
INCHIS

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

0744.42.40.84
0233.22.94.92


UNDE NE GĂSIȚI

Str. Piața 22 Decembrie, nr.7
Lângă Școala nr.3 și
Agentia de Mediu
FĂ PRIMUL PAS CĂTRE, UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOSAcest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site.