Ce spun pacienții noștri

Opinia Pacienților


ECHIPAPROGRAMĂRI


Dupa ce mi-am finalizat lucrarea la dumneavoastră pot să vă mărturisesc următoarele: am fost surprins placută de seriozitatea și dăruirea cu care vă tratați pacienții. Va mulțumesc pentru atenția și profesionalismul cu care am fost tratata. Nu voi ezita să vă caut de câte ori voi avea nevoie. Vă mulțumesc.


Maria Popescu, 57 ani, Iași


În primul rând vreau să vă felicit pentru condițiile pe care le oferiți la dumnevoastră în clinică ,o igienă fantastică și o curățenie ca în occident! O echipă minunată , felicitări pentru seriozitatea de care dați dovadă!


Ionut Daniel, 26 ani


După o experienţă mai veche nu aveam nici un curaj să mai trec pe la stomatolog, Preferam să-mi pice toţi dinţii decât să mai calc într-un cabinet stomatologic. O prietenă mi-a recomandat să merg la doamna doctor Isabela Măriuţa care m-a tratat cu multă răbdarea şi atenţie. Un profesionist în ceea ce face pentru că pune mult suflet. Mi-am recăpătat încredere şi acum pot zîmbi din nou.


Otilia Munteanu, 35 ani, Piatra NeamţDr. Isabela Măriuţa este un medic competent, care îţi efectuează o serie de analize şi îţi studiază trecutul medical înainte de a te trata. Singurul medic la care merg fara frică, chiar cu mare placere.


Grecu Elena, Piatra Neamt


Recomand pe doamna doctor Măriuţa pentru calmitate şi precizie.


Carmen Naclad, Piatra Neamţ


Trei cuvinte spun totul despre această Clinică : seriozitate, responsabilitate, calitate….merită să vii să te tratezi aici .


Alexandru Aniţa, student, 21 ani


Sunteţi o echipă de medici deschişi şi prietenoşi cu pacienţii dumneavoastră. Ambientul plăcut care te surprinde de la intrare şi atmosferă relaxantă mi-a dat mult curaj. Tratamentele sunt de bună calitate si foarte important pt mine e ca nu m -a durut deloc. Mulţumesc pentru toate aceste lucruri.


Elena Stoica, Piatra Neamţ


Doamna doctor, în primul rând vă felicit pentru condiţiile de igienă şi siguranţă pe care le oferiţi in Clinica dumneavoastră. Curăţenia este extraordinară. Mi- a plăcut că trusele de consultaţie sunt sigilate şi au fost desfăcute în faţa mea. Asta arată atenţia deosebită pentru sterilizarea instrumentarului. Nu voi ezita să va recomand prietenilor şi cunoştinţelor mele.


Sebastian Matei, cadru medical, Piatra Neamţ


Mi-am pus implanturi în acestă clinică. Era greu fără dantură, protezele erau o pacoste. Nu se compară cu ceea ce simt acum. Sunt foarte mulţumită şi bucuroasă că am luat această hotărâre. Vă mulţumesc mult pentru tot ce aţi făcut pentru mine.


Maria Diaconu, 56 ani, Piatra Neamţ


Fetiţa mea poartă de 6 luni un aparat dentar pus de medicul ortodont. Sunt foarte mulţumit de evoluţie. La fiecare activare se vede schimbarea dinţişorilor ei care sunt tot mai frumoşi. Recomand pe medicii de aici pentru profesionalism şi competenţă.


Cezar I, 35 ani, Piatra Neamţ


Programul şi activităţile cu copiii sunt extraordinare…aţi avut o idee foarte bună. Copilul meu este acum foarte atent cum se spală pe dinţi…şi o face fără să-i spun.


Bogdana Lupaşcu , 29 ani, Piatra NeamţToată familia mea de când profesează Dna Doctor in Piatra Neamț , ne adresam cu toata increderea – pentru orice problema stomatologica la cabinetul iar apoi la Clinica Dr Mariuta . Va felicitam din toata inima pentru tot ce ati realizat in multi ani de truda cu profesionalism si nu in ultimul rand pentru ,, omul ,, Dna Dr Isabela Mariuta ! Respect maxim !


Mariana Berilă


Recomand cu încredere serviciile Clinicii Dr. Măriuța. Am întâlnit acolo oameni frumoși și la trup și la suflet care lucrează impecabil și cu un profesionalism de nedescris,iar punctualitatea este punctul lor forte aș zice. Mii de mulțumiri domnului doctor chirurg Rusu Stefan și întregii echipe Medestetic!


Raluca Popovici Mazilu


Curatenie , profesionalism si zambete sincere pe chipul tuturor din clinica lor! Recomand ! Am avut nevoie rand pe rand si eu si familia mea de fiecare din echipa lor (inclusiv ortodont si chirurg) si toti sunt foarte faini si rabdatori si rezultatele sunt pe masura.


Ellen


Un medic si apoi o echipa medicala la care merg de aproape 15 ani cu incredere! Multumim pentru rabdare si profesionalism!


Ioana si Vlad Uruioc


Sunt oameni seriosi si profesionisti. Au tot ce trebuie in Clinica …dotare si medici specialisti foarte buni. Merg cu toata familia la ei. … Nu am avut nici o problema si nu am auzit pe cineva sa aiba… Foarte multumita….recomand.


Mariana Atomei


Un om! Pune …suflet, nadejde, respect, atitudine, certitudine si entuziasm in ceea ce face pentru noi ! Succes in ceea ce faceti … cum facem noi toti ceilalti pentrualtii in alte domenii !


Ciprian Rusu


Atenție, răbdare și profesionalism ! Pentru acestea , revenim cu mare încredere , de 15 ani. Va mulțumim!


Pașcu Anca-Maria


Cei mai profi doctori stomatologi pe care i-am întâlnit! Recomand cu drag!


Andrei Bogdan


Sunt super multumit de serviciile dumneavostra! Recomand !!!


Baian Alex Daniel


Recomand cu incredere!


Cătălina Ivanov


 Servicii ireproșabile personal foarte amabil


Roșu Mihaela


Recomand! Garantat 100 %


Maria FloareaPROGRAM


LUNI – VINERI
09:00 – 18:00
SÂMBĂTĂ
În funcție de programări
DUMINICĂ
INCHIS

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

0744.42.40.84
0233.22.94.92


UNDE NE GĂSIȚI

Str. Piața 22 Decembrie, nr.7
Lângă Școala nr.3 și
Agentia de Mediu
FĂ PRIMUL PAS CĂTRE, UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOSAcest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site.