Protocol Tratamente


TRATAMENTEPROGRAMĂRIPrima vizită la stomatolog.

Înainte de a începe orice fel de tratament, asemeni celorlaltor domenii medicale, este necesară o examinare stomatologică inițială. Această etapă este esențială în stabilirea unui diagnostic corect și realizarea unui plan de tratament personalizat. Multe persoane sunt reticente în acest stadiu al vizitei la dentist, din cauza unor experiențe neplăcute anterioare. Prima vizită este importantă pentru a stabili armonia și încrederea între medic şi pacient, de aceea este important să fiți cât mai sinceri, deschiși, să comunicați toate problemele dumneavoastră medicului care vă examinează.

Apoi vom continua cu:


Completarea istoricului medical pentru a încadra starea generală de sănătate a pacientului (toate datele sensibile vor fi stocate și protejate în conformitate cu legile privind confidențialitatea și vor fi folosite numai pentru a oferi un tratament mai bun)


Examenul clinic


Examinarea radiografiilor


Datele clinice ne permit să înțelegem în mod obiectiv situația generală a stării de sănătate a pacientului, astfel încât să putem stabili un diagnostic corect și să identificăm cele mai potrivite opţiuni de tratament pentru fiecare caz în parte.

Luând în considerare cerinţele pacienţilor, vor fi prezentate multiple planuri de tratament, asociate cu estimări financiare scrise, pentru a-l ajuta pe pacient să facă o alegere informată, în funcţie de nevoile şi aşteptările lui.

Pașii pe care îi urmăm pentru a ne cunoaște fiecare pacient foarte bine:

1. Anamneza – stabilirea istoricului medical
2. Examinare intraorală
3. Documentarea foto / video
4. Diagnostic preliminar
5. Discuție preliminară.

A doua vizită la stomatolog.

1. Igenizare profesională
2. Prezentarea planului de tratament specific problemelor şi nevoilor pacientului

La dorința pacientului, cele două etape pot fi comasate.

Pacienții care necesită tratamente complexe vor primi evaluarea costurilor în urma consultului de specialitate, analizei detaliate a cazului și a stabilirii planului de tratament. Pacientul va cunoaște înainte de tratament toate costurile implicate de acesta.PROGRAM


Luni
09:00 -19:00
Marti
09:00 -19:00
Miercuri
09:00 -19:00
Joi
09:00 -19:00
Vineri
09:00 -19:00
Sâmbătă
În funcție de programări
Duminică
Închis

PROGRAMEAZĂ-TE PENTRU O CONSULTAȚIE
Interesat?

Contactați-ne pentru a vă programa vizita la Clinica Dr. Măriuța.


PROGRAM


LUNI – VINERI
09:00 – 18:00
SÂMBĂTĂ
În funcție de programări
DUMINICĂ
INCHIS

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

0744.42.40.84
0233.22.94.92


UNDE NE GĂSIȚI

Str. Piața 22 Decembrie, nr.7
Lângă Școala nr.3 și
Agentia de Mediu
FĂ PRIMUL PAS CĂTRE, UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOSAcest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site.