Despre Noi

Informații generale

Clinica Dr. Măriuța dispune de facilitățile necesare pentru a trata cazurile la orice nivel de complexitate pe dinți naturali sau implanturi.


VIZIUNE


Un pacient, mai mulți medici

Expertiza fiecărui specialist din cadrul echipei Clinicii Dr. Măriuța (endodont, parodontolog, chirurg, ortodont și protetician), este pusă la dispoziția pacientului pentru obținerea celui mai bun rezultat.


Minim invazivitate, maxim de precizie

Tratăm fiecare pacient ca și cum ar fi un membru al familiei noastre. Tratamentele se desfășoară sub magnificație și la microscop dentar.

Estetică și funcționalitate

Când echilibrul este stabilit, nu avem doar un zâmbet frumos, ci ne redobândim libertatea și curajul de a fi noi înșine. Și pentru noi, asta înseamnă frumusețea.


Planificare

Planificăm in detaliu, gândim de mai multe ori și ne asigurăm că rezultatul este cel dorit !


Foto-Video

Pentru tratamentele predictibile e nevoie de documentare foto-video. Se realizează o simulare a situației finale în “Digital Smile Design“, pe modele de studiu sau chiar direct în cavitatea orală.MISIUNEA NOASTRĂ


Clinica Dr. Măriuța – Medestetic oferă servicii de sănătate dentară, încă din anul 2002.
Misiunea noastră este să vă oferim servicii dentare la standarde înalte, răspunzând tuturor nevoilor dumneavoastră prin construirea unei relații stabile bazată pe încredere, grijă, sinceritate și profesionalism.
Scopul existenţei clinicii Dr. Măriuța – Medestetic este de a fi un sprijin real în demersul de dobândire a sănătății dentare a cât mai multor oameni
Alege Clinica Dr. Măriuța pentru a te bucura de:
– O echipă de medici specialişti cu experienţă îndelungată în stomatologie generală, implantologie, stomatologie pediatrică, chirurgie orodentară, endodonţie, protetică, estetică dentară, etc;
– Serviciile unei clinici moderne dotată cu aparatura de investigaţii şi tratamente de ultimă generaţie;
– O atmosferă caldă şi relaxantă, oameni amabili, prietenoşi, pregătiţi să te ajute şi să răspundă prompt la nevoile tale.

Mereu suntem în căutare de oameni talentați

Hai în echipa noastră !


PROGRAM


LUNI – VINERI
09:00 – 18:00
SÂMBĂTĂ
În funcție de programări
DUMINICĂ
INCHIS

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

0744.42.40.84
0233.22.94.92


UNDE NE GĂSIȚI

Str. Piața 22 Decembrie, nr.7
Lângă Școala nr.3 și
Agentia de Mediu
FĂ PRIMUL PAS CĂTRE, UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOSAcest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site.