Skip to main content

Avantajele impanturilor dentare Straumann

Fabricate doar in Elveția

Toate implanturile Straumann, fără excepție, sunt fabricate doar în Elveția, de compania elvețiană STRAUMANN , lider mondial in implantologie

Aliaj din titan și zirconiu

Datorita aliajului din titan si zirconiu, implanturile Straumann sunt recunoscute ca unele dintre implanturile cu cea maibună rată de osteointegrare din lume.

Durabilitate

Implanturile Straumann funcționează perfect pentru perioade foarte lungi de timp, perioade de până la 60 ori mai lungi, în comparație cu alte sisteme de implanturi

Varietate de soluții

indiferent de situația osoasă maxilară și mandibulară, marea varietate de soluții de implantologie și protetică Straumann, permite medicului să găsească varianta ideală de tratament pentru fiecare pacient în parte, chiar si pentru cei considerați neeligibili pentru alte tipuri de implanturi

100% Autentic

Toate produsele Straumann sunt însoțite de un pașaport ce conține datele de identificare al fiecărui produs utilizat. Astfel, pacientul este asigurat că produsele folosite sunt 100% originale.

Garanție pe viață

toate implanturile Straumann beneficiază de garanție pe viață

Straumann® SLA-active®

Performanță dincolo de imaginație

SLActive® reprezintă suprafața cu performanță înaltă a Straumann, cu un potențial extensiv de vindecare. Aceasta implică predictibilitate crescută și osteointegrare accelerată. Studiile recente demonstrează o performanță clinică de excepție a implanturilor SLActive® chiar în cazul unor protocoale de tratament complicate și al pacienților cu sănătate compromisă.

Predictibilitate

Rata de supraviețuire a implantului la încărcarea imediată după 10 ani: 98,2%.

Osteointegrare

Perioadă redusă de vindecare de la 6-8 săptămâni la 3-4 săptămâni în toate indicațiile.

Biologie

Regenerare osoasă mai bună chiar în locurile compromise.

Performanță

Rata de supraviețuire a implantului la pacienții iradiați cu os compromis după 5 ani: 100%.

Straumann® SLA®

Longevitate și eficiență în practica zilnică.

Suprafața clasică SLA®, introdusă în 1998, se bazează pe o tehnică de sablare cu granulație mare care generează o macro-rugozitate pe suprafața de titan. Aceasta este urmată de decaparea cu acid care produce o suprafață micro-rugoasă. Topografia rezultată oferă o structură ideală pentru atașarea celulară. Numeroase studii clinice și preclinice revizuite de omologi au confirmat performanța excelentă pe termen lung și fiabilitatea, aceasta fiind una dintre cele mai bine documentate suprafețe din implantologia dentară. În conformitate cu un studiu independent, riscul relativ de a dezvolta periimplantită a fost de 3 ori mai mare la pacienții tratați un sisteme de implant ale concurenței, comparativ cu implanturile Straumann® cu suprafețe SLA®.

Ratele de supraviețuire

Rate de supraviețuire ridicate și consecvente între 95,1% și 98,8% documentate prin diferite studii după 5 și 10 ani de urmărire.

Conservarea osoasă

Pierdere osoasă medie de 0,5 – 1 mm după 10 ani (nivelul de referință definit ca timpul de încărcare a implantului).

Prevalență redusă a periimplantitei

Prevalență foarte redusă a periimplantitei (1,8%) după perioade de 10 ani de monitorizare.1

Descoperă toate gamele de implanturi

Sună Acum
Whatsapp
Programeaza-te