Chirurgie OralăFie că este o simplă extracție sau o intervenție complexă, chirurgia implică riscuri pe care noi le diminuăm până la eliminare prin atenție, cunoaștere și prevenire.

Printre intervențiile chirurgicale dentare pe care le efectuăm sunt:

  1. Extracția dentară –  este procesul prin care se îndepărtează dintele de pe arcadă, atunci când acesta  nu mai poate fi tratat. Este efectuată de către un medic specialist.
  2. Rezecția apicală – reprezintă îndepărtarea apexului dentar (vârful dintelui) împreună cu țesutul infectat atunci când el nu poate fi tratat endodontic (tratament de canal), păstrând astfel dintele pe arcadă.
  3. Odondectomia – constă în îndepărtarea dinților incluși în os, care  din diverse motive (loc insuficient pe arcadă, poziție nefavorabilă a dintelui) nu mai pot erupe în condiții normale pe arcadă. Neîndepărtarea acestui dinte poate duce la complicații ale dinților prezenți pe arcadă:
  • Modificări ale poziției dinților
  • Resorbții ale rădăcinilor dinților vecini
  • Complicații infecțioase ale dintelui ce vrea sa erupă

De asemenea clinica noastră  dispune de chirurgie laser cu ajutorul căreia se pot executa tratamente fără durere și fără sutură, ducând la o vindecare mai rapidă și mai bună.

Prin tehnologia laser pot fi executate manopere de chirurgie a părților moi (frenectomii, gingivectomii, incizii) și tratamentul durerii post-extracționale.


PROGRAM


LUNI – VINERI
09:00 – 18:00
SÂMBĂTĂ
În funcție de programări
DUMINICĂ
INCHIS

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

0744.42.40.84
0233.22.94.92


UNDE NE GĂSIȚI

Str. Piața 22 Decembrie, nr.7
Lângă Școala nr.3 și
Agentia de Mediu
FĂ PRIMUL PAS CĂTRE, UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOSAcest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site.