PedodonțieÎn viziunea noastră îngrijirea sănătății dentare începe de la vârste cât mai mici și de aceea trebuie adoptată cât mai devreme de către viitori adulți.

Considerăm important tratamentul dinților de lapte pentru ca noii dinți sănătoși să erupă într-un mediu curat și lipsit de bacterii.

Este esențial ca de la început să le câștigăm încrederea copiilor și să-i facem să se simtă confortabil.

Tratamentul puțin traumatic, atmosfera plăcută și echipa de specialiști prietenoasă fac ca cei mici să vină cu plăcere la clinica noastră.

Credem cu putere că prin această abordare pregătim copii pentru o viață de adult cu o atitudine pozitivă față de tot ce înseamnă sănătatea dentară.


[bt_bb_image image=”918″ size=”boldthemes_grid_12″ shape=”soft-rounded” align=”inherit” caption=”” url=”” target=”_self” hover_style=”zoom-in” content_display=”always” content_background_color=”” content_background_opacity=”” content_align=”middle” responsive=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_image]

PROGRAM


LUNI – VINERI
09:00 – 18:00
SÂMBĂTĂ
În funcție de programări
DUMINICĂ
INCHIS

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

0744.42.40.84
0233.22.94.92


UNDE NE GĂSIȚI

Str. Piața 22 Decembrie, nr.7
Lângă Școala nr.3 și
Agentia de Mediu
FĂ PRIMUL PAS CĂTRE, UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOSAcest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site.